Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Hovedkorpset

Oppdatert 18.3.2022
For hvem: Barn og unge fra 9 – 19 år
Når: Tirsdager fra kl. 1800 - 2000, Bekkestua barneskole + individuell undervisning med profesjonelle instruktører
Tilbudet: Samspill med dirigent, individuell undervisning med profesjonell instruktør fra Bærum kulturskole, eget instrument og deltakelse i annet fullverdig medlemstilbud i korpset.
Inntak: Etter minimum 2 år i aspirant- og juniorkorps, eller etter nivå/ønske/behov. Aldri for sent å begynne å spille et instrument. Vi tilpasser inntaket til alle aldre.
Meld deg inn her

Hovedkorpset er for de eldste i korpset, og er et fullverdig musikktilbud på Hosle og Bekkestua. Korpset er et brassband, det vil si at vi kun har messinginstrumenter og slagverk. Her får du muligheter til å utfordre deg i samspill med gutter og jenter i ulike aldre. Du får solistiske utfordringer og vil kunne utvikle dine musikalske ferdigheter på mange plan for resten av livet. Musikantene deltar aktivt i valg av type konsert og aktiviteter som gjennomføres.

Øvelser: Tirsdager fra kl. 1800 - 2000 + individuell undervisning i Bærum kulturskole og/eller med våre egne instruktører

Hva dekker tilbudet: Samspill med dirigent, individuell undervisning med profesjonell instruktør fra Bærum Kulturskole, eget instrument og deltakelse i annet fullverdig medlemstilbud i korpset.

Dirigent: Lars Røyseng

Tilbudet er for barn og unge helt opp til 19 år. Det er mulig å søke direkte opp i hovedkorpset uansett alder, men det fordrer opplæring på et instrument i forkant. 


Pris pr musikant pr halvår er kr 3.600,- og fordeler seg slik:
Kontingent, kr 400,-
Instrumentleie, kr 400,-
Instruksjon, kr 2.800,- (følger Kulturskolen i Bærum Kommune)


Ta kontakt med Camilla Lotherington, hovedkorpsansvarlig, epost hovedkorpsleder@hoslebekkestua.no eller tlf. 911 19 220.

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2020 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland